注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

淡然掠过

世上无难事,只要肯攀登!

 
 
 

日志

 
 

为什么这么讨厌  

2006-11-05 18:39:30|  分类: 个人日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
    点解有D人会甘乞人憎?
    总算见识到了,有事求你既时候就笑到四万甘口,煮熟狗头甘,好言好语;无事求你既时候就反转猪肚就系屎,眼角向天,一D礼貌都无。见到呢种甘既臭嘴脸,应该唔会有乜人真心愿意同呢种极品做朋友。
    虽然我都承认自己脾气差,亦唔算好有礼貌,但系起码我觉得自己唔会好似个种人甘,假惺惺,扮晒叉烧。我会直来直往,系点就点,中意唔中意,开心唔开心都写晒系块面度。我亦都知道自己既坏脾气得罪左唔少人,亦都努力甘试着改变自己。但系我真系好鄙视D假惺惺既人! 
    今日有D失态添,实在系因为忍得太耐了。忍无可忍,要发泄下先得。
  评论这张
 
阅读(20)| 评论(13)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017